Ngarep > Babagan Kita>Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Wektu nggawe: 2014, diganti dadi perusahaan winates ing 2017

Sertifikasi: IS09001

Jembar area: 3000m

Staff: 80-86

Output P tahunan: 230 set

Wektu kiriman: 35-60days

Cara pambayaran: transfer telegraf, PayPal, awis, Western Union

Ruang lingkup bisnis utama: cetakan peralatan rumah tangga, cetakan kabutuhan saben dinan, cetakan sampah tray tray, cetakan perlengkapan industri, cetakan meja lan kursi, cetakan tembok tipis, bagian-bagian mobil lan cetakan injeksi liyane, peralatan rumah tangga, lsp., Kerja sama karo alat rumah tangga sing misuwur merek ing saindenging jagad, kayata Midea, TCL, Hisense, hale, Gree, Changhong, aux, whirlpool lan pelanggan liyane.

Perusahaan kami didegaké ing 2014, 2017 ngganti Taizhou Hongmei Co., Ltd., dununge ing Distrik Huangyan, "papan cetakan" sing indah ing Provinsi Zhejiang, China. Mung 30 menit drive saka Bandara Luqiao lan 10 menit saka Stasiun Kereta Api Taizhou. Angkutane trep. Perusahaan kami duwe spesialisasi pangembangan macem-macem cetakan injeksi kanthi skala gedhe. Produsen khusus kanggo produksi peralatan rumah tangga otomotif lan cetakan kabutuhan saben dina lan nyedhiyakake layanan mandheg kanggo proses produk cetakan separo. Perusahaan iki nduweni 86 karyawan lan tenaga teknis sing kuwat. Kita duwe 12 desainer senior lan 8 insinyur sing duwe pengalaman luwih saka 12 taun kanggo nggawe cetakan. Desainer kita ahli ngrancang produk lan struktur cetakan anyar. Supaya ora ana cacat proses manufaktur cetakan, biasane nggawe analisis aliran cetakan ing cetakan sadurunge miwiti manufaktur cetakan. Gerbang cetakan lan struktur casting ditemtokake dening analisis aliran cetakan. Mula, cetakan bisa dirampungake kanthi lancar lan lancar. Plastik Cetakan HongKei duwe peralatan manufaktur sing maju. Perusahaan kasebut duwe set pusat mesin mesin CNC lengkap, kalebu panggilingan kecepatan tinggi limang sumbu, panggilingan kecepatan tinggi telung sumbu, penggilingan CNC, pengeboran bolongan jero, mesin penggilingan skala besar, mesin ukiran CNC, lan percikan listrik. (EDM), pemotong kawat, lsp. Teknologi desain CAD / CAM / CAE canggih lan pengalaman manufaktur cetakan sing akeh. Iki nggawe kita bisa nggawe cetakan ukuran gedhe, cetakan kompleks, cetakan rongga jero, cetakan tembok tipis lan cetakan presisi tinggi.

HongMei Mould Plastik kanthi tulus nampani, kita bakal seneng nulungi sampeyan! Ayo nggawe sesuk sing apik kanthi semangat tulus, cetakan kita dipercaya banget karo para pelanggan, lan hubungan jangka panjang tetep stabil. Sanalika, sampeyan ngajak sampeyan maju bebarengan karo kita. Kita mesthi yakin manawa duwe kualitas paling apik kanggo maju, lan kita yakin manawa integritas nindakake bisnis iku sing pertama.

Kanca sing dikepengini saka kabeh lapisan masyarakat teka ing omah, nuntun lan negosiasi bisnis.

Sugeng rawuh ing lapangan lan ngarep-arep nggarap sampeyan!