Ngarep > Produk > Cetakan Industri

Cetakan Industri

Kita ngakoni kabeh jinisCetakan Industrikalebu palet plastik, komplong sampah industri, kothak omset, cetakan lan sapanunggalane, Mould Bin Sampah Industri Kanthi 60L, 120L, 240L, 360L 660L ember, tank utawa mould kothak. HONGMEI duwe peralatan perkakas CNC sing gedhe kanggo cetakan injeksi kapasitas akeh kanggo macem-macem palet gedhe, kothak turnover, cetakan sampah lan cetakan sampah.
HongMei Mould nawakake solusi cetakan struktur cetakan kompleks kanggo desain khusus cetakan ukuran industri. Ukuran perkakas kanggo HongMei bisa tekan ukuran plastik industri ukuran gedhe kayata bagean perawatan banyu, cetakan bagean plastik konstruksi, solusi cetakan bagean plastik ukuran gedhe lan liya-liyane.
Cetakan Industridigunakake ing macem-macem industri, kalebu industri otomotif, logistik, transportasi, pabrik, pertanian, supermarket, lsp
Kita nggunakake cetakan kanggo analisis bagean cetakan ukuran industri plastik, kanggo mutusake gerbang injeksi, kekandelan bagean industri gedhe iki, tes aliran lan serangan sing cukup, tes drop, lan liya-liyane. Supaya proyek kasebut bakal luwih aman sanajan sampeyan nggawe komponen plastik ukuran industri anyar sing durung nate ana sadurunge. Banjur, kita bisa entuk bahan cetakan baja kanthi ukuran khusus, pelari panas injeksi khusus kanggo cetakan gedhe iki. Langkah demi langkah, HONGMEI duwe peralatan alat lan crane gedhe sing bisa ngatasi cetakan ukuran industri.
Kanthi kapasitas perkakas dhewe lan nyedhiyakake mesin cetak injeksi nganti 4000Ton, HongMei bisa nggawe cetakan paling gedhe nganti 5meter
Kanthi tembung, kauntungan HONGMEI paling gedhe yaiku nawakake cetakan paling gedhe lan bagean struktur cetakan kompleks sing khusus. Sugeng rawuh panjalukan babagan solusi khusus kanggo produsen jamur ukuran gedhe.
Jeneng CetakanCetakan Ukuran Gedhe Industri liyane
Ukuran Produk 1200x1000x760mm 1500x1500x1600mm
Deskripsi Produk
Rongga cetakan 1 rongga
Ukuran Cetakan 2250x2450x1800mm
Mesin Cocog:3350 Ton lan 2800Ton
Bahan Utama cetakan P20HH
Sistem Injeksi Mould wis mbukak 21 tips
Sistem Ejeksi Cetakan cetakan Ejector
Wektu Siklus Cetakan 180 detik
Mlaku jamur 500K
Wektu Pangiriman 75 dina apa dina
Fitur cetakan minangka garis produksi otomatis lengkap, struktur cetakan kompleks. Aplikasi Tembaga Beryllium nyebabake efek pendinginan sing paling apik, saklar Stroke ngontrol proses ejeksi kanthi tepat, integrator minyak lan banyu luwih trep kanggo aplikasi lan operasi, grumbul pandhuan Tembaga, resistensi abrasi.
Plastik Cetakan HONGMEI tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.
Mbesuk, kita bakal ngembangake lan nggawe skala luwih gedhecetakan produk industrikanggo pasar domestik lan manca. Hongmei duwe spesialisasi ing macem-macem cetakan skala gedhe kanthi kualitas sing apik, pangiriman cepet lan manajemen sing sampurna, saéngga cetakan kita bisa nggawe sing paling apik ing industri sing padha!
Sugeng rawuh hubungi kula kapan wae .echat: 249994163 whats App: 008615867668057

View as  
 
Pallet Mould

Pallet Mould

Desain HongMei Mould cetakan palet kanthi sistem runner panas gerbang katup, desain sistem filter khusus kanggo ngidini cetakan injeksi bahan daur ulang, sistem injeksi & pendinginan optimal, nyedhaki injeksi kecepatan tinggi cetakan. Cetakan palet sino bisa ngliwati tes drop, test loading lan kabeh solusi kimia kanggo syarat standar palet industri.

Maca liyaneKirim Enquiry
Cetakan Bin Sampah Industri

Cetakan Bin Sampah Industri

Industrial sampah sampah cetakan 60L, 120L, 240L, 360L ember, tank utawa kothak mould. HongMei duwe peralatan perkakas CNC sing gedhe kanggo cetakan injeksi kapasitas gedhe kanggo macem-macem cetakan tong sampah lan cetakan sampah.
Fitur Cetakan: struktur cetakan kompleks. Aplikasi Tembaga Beryllium nyebabake efek pendinginan sing paling apik, saklar Stroke ngontrol proses ejeksi kanthi tepat, integrator minyak lan banyu luwih trep kanggo aplikasi lan operasi, grumbulan pandhuan Tembaga, resistensi abrasi.

Maca liyaneKirim Enquiry
Cetakan Ukuran Gedhe Industri

Cetakan Ukuran Gedhe Industri

Hongmei Mould nawakake solusi cetakan struktur cetakan kompleks kanggo desain khusus cetakan ukuran industri. Ukuran perkakas kanggo HongMei bisa tekan ukuran plastik industri ukuran gedhe kayata bagean perawatan banyu, cetakan bagean plastik konstruksi, solusi cetakan bagean plastik ukuran gedhe lan liya-liyane.
Kita nggunakake cetakan kanggo analisis bagean cetakan ukuran industri plastik, kanggo mutusake gerbang injeksi, kekandelan bagean industri gedhe iki, tes aliran lan serangan sing cukup, tes drop, lan liya-liyane. Supaya proyek kasebut bakal luwih aman sanajan sampeyan nggawe komponen plastik ukuran industri anyar sing durung nate ana sadurunge. Banjur, kita bisa entuk bahan cetakan baja kanthi ukuran khusus, pelari panas injeksi khusus kanggo cetakan gedhe iki. Langkah demi la......

Maca liyaneKirim Enquiry
Sampah Gedhe Bisa Cetakan

Sampah Gedhe Bisa Cetakan

Cetakan Bin Sampah Industri 60L, 120L, 240L, ember 360L, cetakan tank utawa kothak. HongMei Mould duwe peralatan perkakas CNC sing gedhe banget kanggo cetakan injeksi kapasitas gedhe kanggo macem-macem cetakan tong sampah lan cetakan sampah, kayata cetakan sampah sing gedhe.

Maca liyaneKirim Enquiry
Plastik Tray Mould

Plastik Tray Mould

Nggolek pemasok cetakan tray plastik kanthi baja berkualitas tinggi. Pilihan baja cetakan minangka bagean sing penting banget kanggo proses cetakan palet kabeh.

Maca liyaneKirim Enquiry
Trash Can Mould

Trash Can Mould

HongMei Mould nyedhiyakake cetakan tong sampah, cetakan tong sampah, cetakan sampah medis, lan cetakan sampah industri.

Maca liyaneKirim Enquiry
{Tembung kunci} khusus OEM / ODM bisa didol saka HongMei Mould. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} profesional China, kita wis nglumpukake pengalaman sing akeh lan bakal terus kerja keras. {tembung kunci} digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa tuku produk adol paling anyar kanthi rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung sampel gratis. Kita trampil ing mode lan gaya anyar sing populer. Rega sing cukup, On-time delivery mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk paling anyar lan adol saka pabrik. Kanggo info luwih lengkap, hubungi kami. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan! Kanca sing dikepengini saka kabeh lapisan masyarakat teka ing omah, nuntun lan negosiasi bisnis.