Ngarep > Produk > Cetakan Komponen Medis

Cetakan Komponen Medis

IngCetakan Komponen Medissing dikembangake kalebu (16-32-48-72 Tabung Uji Rongga Mouldã € Cetakan pembuluh getih kanggo tabung test mouldã € Tabung Tabung PET) hotline khusus: 0086-15867668057 Wechat: 249994163 Sugeng rawuh ing email, welcome China, ngarep-arep bisa kerja bareng sampeyan dadi kanca lan mitra sing apik. Libby Ye
32 Cithakan Tabung Uji Rongga
Permukaan transmisi sing dhuwur tanpa tandha sink
Kontrol perkakas presisi tinggi tanpa eksentrisitas
Mesin cetak injeksi PET kecepatan tinggi & sistem pendinginan sing apik kanthi wektu siklus cetakan sing cepet
Kacepetan dhuwur & mlaku kanthi kapasitas produksi gedhe
tabung uji coba
Jeneng Moulding 32 RonggaCetakan Komponen MedisCetakan Tabung Tes
Ukuran Produk Φ12.5 * 75
Deskripsi Produk tabung koleksi getih medis
Cithakan Rongga 32 growong
Ukuran Cetakan 660 * 500 * 478mm
Mesin sing Cocog 200 200 PET
Bahan Cetakan Utama S136 kanggo inti cetakan & rongga
Sistem Injeksi Cetakan kanggo gerbang katup Anole 32tip
Pelat cetakan sistem pelat stripper
Jam Siklus Cetakan 12 Detik
Mlaku cetakan 5M
Wektu Pangiriman 50 dina
Fitur JamurKomponen Medis Cetakan kacepetan dhuwurã € cet cetakan test PET presisi tinggi



View as  
 
<>
{Tembung kunci} khusus OEM / ODM bisa didol saka HongMei Mould. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} profesional China, kita wis nglumpukake pengalaman sing akeh lan bakal terus kerja keras. {tembung kunci} digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa tuku produk adol paling anyar kanthi rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung sampel gratis. Kita trampil ing mode lan gaya anyar sing populer. Rega sing cukup, On-time delivery mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk paling anyar lan adol saka pabrik. Kanggo info luwih lengkap, hubungi kami. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan! Kanca sing dikepengini saka kabeh lapisan masyarakat teka ing omah, nuntun lan negosiasi bisnis.