Layanan Pelanggan

Kita nawakake solusi cetakan injeksi manufaktur cetakan lengkap adhedhasar rencana anggaran lan kabutuhan para pelanggan

 

Desain produk lan desain cetakan gratis 2D / 3D.

Pangiriman sampel gratis lan 3 tes cetakan.

Nganyari informasi produksi saben minggu.

Garansi garansi setaun, dhukungan teknis urip cetakan.

Hubungi kita kanggo rincian!

Pilih pabrik cetakan Hongmei. Pilih kualitas lan biaya efektif!

Negara fasilitas manufaktur seni duwe peralatan CNC paling anyar sing ditawakake ing pasar saiki. Saka pabrik CNC, mesin bubut CNC lan penggiling CNC menyang negara bagian fasilitas uji coba ...

Ing HongMei Mould, kita percaya tenan yen desain kreatif lan rekayasa kualitas minangka getih urip saka cetakan sing sukses ...

 

Kita percaya tenan manawa pangembangan perusahaan adhedhasar arus pesenan sing tetep saka pelanggan, mula Hongmei kudu ngetrapake prinsip pelanggan dhisik, kualitas sing sampurna wiwit didegake.

 

kanthi ide apik saka para pelanggan, sawise desain lan presentasi profesional, entuk win-win ing final.


Sales & Layanan

Pelanggan beda, macem-macem kasus,carane kita ngatur


Jaringan penjualan & Layanan

LAYANAN PELANGGAN

Kanggo salaras karo pangembangan internet, kita duwe platform internet sing luwih maju, saengga para pelanggan bisa komunikasi karo para insinyur kanthi langsung lan ngrampungake masalah kasebut kanthi tepat wektu.


LAYANAN BEFORD-SALES

Penawaran konsultasi hotline kanggo produk lan teknik. Kita bisa ngrancang mesin miturut syarat khusus sampeyan.


SERVIC MIN-SALES

Instalasi, layanan penyesuaian, lan latihan praktis.


LAYANAN sawise-SALES

Layanan ndandani 24 jam. Sawise garansi setaun kanggo kabeh mesin, lan uga layanan upgrade mesin.

<>