Produsen Cithakan Kotak Turnover Plastik

2021-01-30

Produsen Cithakan Kotak Turnover Plastik


      Taizhou Hongmei Molding wis pirang-pirang taun suwene cetakan kothak turnover plastik pengalaman manufaktur, netepi prinsip pangiriman pas wektune kanggo menehi cetakan kothak plastik bermutu. Kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis cetakan kothak omzet, kayata standarcetakan kothak turnover sayuran, cetakan kothak omzet botol, cetakan kothak omset industri mobil,lsp.

Vegetable Turnover box Mould

     Kanggocetakan kothak turnover plastik, para insinyur kita luwih nggatekake desain sistem pendinginan mould box revolving. Sistem pengisian plastik sing apik mbutuhake sistem pelari panas khusus kanggo mbantu nyetak kanggo njamin sistem pendinginan sing optimal. Amarga supaya bisa ngasilake cetakan kothak omset, perlu dioptimalake desain saluran banyu adhem ing permukaan cetakan maksimum, lan kudu nggunakake baja tempered kanthi desain saluran pendinginan sing apik. Kajaba iku, sistem knalpot ing gagang kotak omzet uga dadi fokus para insinyur kita desain. Nalika mbukak kothak turnover, loro pucuk gagang minangka beban kunci. Yen knalpot loro gagang ing cetakan ora apik, bakal nyebabake sendhi las sing jelas sing produke bisa gampang rusak.

Bottle Turnover Box Mould

      Ingcetakan kothak turnover plastikpangolahan, tim Hongmei menyang bingkai cetakan, inti lan rongga bagean pilihan bahan lan kekerasan materi sing cocog, uga bagean standar cetakan sing cocog, supaya ora ana masalah ing proses panggunaan. Kanggo gesekan ing kothak omset cetakan, uga bagean pandhuane, kita kudu nggatekake prosese, lan ing proses pangolahan, ora ana masalah. Kajaba iku, ora bisa dioperasikake kanthi manual, supaya ora mengaruhi efek lan kualitas proses, lan banjur mengaruhi kualitas kothak omset.

Industrial Turnover box Mould

     Kanthi iki, kita bisa njamin singcetakan kothak turnover plastiksbisa digawe luwih cepet tinimbang pesaing kita. Kajaba iku, kita bakal mbukak cetakan kanggo nuduhake proses simulasi produksi batch kanggo nemtokake siklus sawise produksi lan pangiriman.


       Yen sampeyan duwe proyek babagancetakan kothak turnover plastiks, hubungi usï¼ Kita bakal menehi wangsulan rinci babagan sampeyan.


Wechat:249994163

Whatsapp:0086-15867668057

E-mail:[email protected]