Ngarep > Produk > Cetakan Ember Plastik

Cetakan Ember Plastik

Kita spesialis ing kabeh jiniscetakan ember plastik, kalebu Cetakan Ember Lukisan Plastik, cetakan Ember banyu Plastik, cetakan Ember Cat, lan sapiturute Klebu gagang, laras, nyedhiyakake set lengkapCetakan Ember Plastiklayanan pangaturan dhewe lan produksi produk. Layanan tambah nilai, layanan perawatan permukaan, kayata: IML, nyithak transfer panas, nyithak layar, lsp.
Cetakan Ember Lukisan Plastik kalebu:
1L, 2L, 4L, 5L nganti cetakan ember lukisan plastik 10L, 15L, 20L
tes gulung ember lan standar bukti banyu
Cepet mlaku cetakan ember lukisan mlaku 20L ing wektu siklus 18an.
Tembaga Beryllium (moldmax) ing sisih ndhuwur lan rongga sisih ndhuwur, nyebabake efek pendinginan sing paling apik kanggo injeksi kanthi kecepatan tinggi. Saben taun ngasilake pirang-pirang atus cetakan cetakan lukisan.
Jeneng Cetakan kanggo Ember Lukisan Plastik Mouldã €Cetakan Ember Plastikã cetakan Ember banyu
Ukuran Produk 20L
Keterangan Produk ember cetakan 20L IML
Rongga cetakan 1 rongga
Ukuran Cetakan 700x700x750mm
Mesin Cocog kanggo Mesin injeksi kacepetan cepet 600HH
Bahan Utama Cetakan 718H P20 H13 DIN 1.2344 + Tembaga Beryllium
Sistem Injeksi Cetakan 1 gerbang Katup
Sistem Ejeksi Cetakan
Wektu Siklus Cetakan 18 Detik
Mlaku cetakan 5M
Wektu Pengiriman 45 dina apa wae
Fitur Jamur
Cetakan Ember Cat Plastik
Aplikasi cetakan ember saka Tembaga Beryllium (moldmax) ing sisih ndhuwur lan rongga growong, nyebabake efek pendinginan paling apik kanggo injeksi kanthi kecepatan tinggi. Saben taun ngasilake pirang-pirang atus set lukisan

AhliCetakan Ember Cat Plastiks
Nambah Produksi Efisien Ember Cat sing Paling Awet

IngCetakan Ember Cat PlastikKemampuan Desain
Sampeyan bisa uga duwe tantangan: "Kepiye cara nggawe ember cat plastik kanthi efisien lan bathi?" HongMei Mould bisa mbantu tim desain sing unggul kanggocetakan ember cet plastik. Supaya gampang saka telung aspek: struktur cetakan, baja cetakan, pendinginan cetakan.

Layanan sing apik banget kanggoCetakan Ember Cat Plastiks
Audit Proyek Ember Cat Plastik (mriksa lan saran investasi-bali, analisis kelayakan cetakan plastik, pilihan model mesin injeksi €) |
Analisis lan Desain Ember Cat Plastik Kompetitif (nyediakake gambar)
Laporan Proses saben Minggu (mbantu sampeyan sinau proses paling anyar lan ngatur karya sing gegandhengan kanthi tepat wektu)
Tanggepan cepet (kayata nggawe komponen cetakan sing rusak)
Dhukungan Latihan (operasi lan pangopènan cetakan, peningkatan kapasitas cetakanâ € | |)

IngCetakan Ember Cat PlastikKemampuan Alat
Yen desain ember cat plastik lan cetakane wis rampung, cetakan alat bakal gampang banget lan dimensi bakal dikontrol presisi kanthi kondisi peralatan perkakas kualitas. Lan kanggo cetakan ember cat plastik, amarga sifat acentric lan panyegelan biasane dibutuhake luwih dhuwur, mbutuhake mesin perkakas sing luwih dhuwur. Ana mesin alat cetakan sing unggul ing HongMei Mould, priksa ing kene.

Dhukungan khusus khusus kanggo pangopènan lan wektu lan layanan babar pisan
Dhukungan Uji Ember Cat Plastik sing beda-beda (Toleransi Bobot, Tes Konsentrisitas, Tumpukan, Uji Gulung, Tes Sealingâ € ¦)
Hubungi Kita Saiki kanggo SampeyanCetakan Ember Cat PlastikSolusi
Dadi, yen sampeyan pengin ngasilake ember cat plastik sing kompetitif kanthi spesifikasi sing apik lan properti sing unggul. Ninggalake syarat sampeyan ing kene kanggo nanggepi cepet, insinyur sales bakal ngubungi sampeyan kanggo ngrembug babaganCet cet ember plastik.
Plastik Cetakan HONGMEI tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.
Luwih-luwihEmber plastik Mouldsugeng rawuh hubungi kula kapan wae .echat: 249994163 whats App: 008615867668057

View as  
 
Cetakan Ember Cet

Cetakan Ember Cet

WE Nampa PESANAN ORDER ODM.
Kita minangka alat lan alat mati kanggo cetakan ember cet injeksi plastik miturut macem-macem pelanggan
syarat
Kutipan kasebut bakal ditawakake adhedhasar conto, utawa gambar bagean, utawa conto foto.
Hongmei cetakan co., Ltd bakal nglegakake sampeyan karo kualitas cetakan lan rega cetakan. Kita ngarep-arep kerja sama sing solid karo sampeyan.
Ing ngisor iki minangka informasi utama kanggo referensi sampeyan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Cetakan Ember Plastik

Cetakan Ember Plastik

Produsen cetakan ember plastik, Plastik HongMei Mould bisa nyedhiyakake cetakan ember, cetakan ember cet, cetakan ember industri, cetakan ember plastik lan liya-liyane.
HongMei Mould Plastik nyedhiyakake solusi paling apik kanggo cetakan ember cat miturut panjaluk pelanggan, kanthi nyetel baja, rongga, struktur saluran injeksi kanggo ngasilake produksi sing efisien.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
{Tembung kunci} khusus OEM / ODM bisa didol saka HongMei Mould. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} profesional China, kita wis nglumpukake pengalaman sing akeh lan bakal terus kerja keras. {tembung kunci} digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa tuku produk adol paling anyar kanthi rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung sampel gratis. Kita trampil ing mode lan gaya anyar sing populer. Rega sing cukup, On-time delivery mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk paling anyar lan adol saka pabrik. Kanggo info luwih lengkap, hubungi kami. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan! Kanca sing dikepengini saka kabeh lapisan masyarakat teka ing omah, nuntun lan negosiasi bisnis.