Ngarep > Produk > Cetakan Perkakas Omah Cilik

Cetakan Perkakas Omah Cilik

KitaCetakan alat omah cilikkalebu: cetakan injeksi plastik, Fan Blade Mouldã € Cetakan kulkas mobil, cetakan TV, cetakan kulkas, cetakan ketel listrik, cetakan cangkang oven gelombang mikro, cetakan juicer, mesin cuci mini lipat, cetakan besi listrik, cetakan lembab, pembersih vakum, robot cerdas cetakan, cetakan peralatan dapur, cetakan wesi listrik, cetakan cangkang batere, lsp

Cetakan kanggo peralatan omah cilik
Hongmei cetakan duwe tim profesional kanthi pengalaman sugih ing cetakan alat rumah (kayata kulkas, mesin cuci, AC, lsp) lan kerja sama karo Fage, Siemens, Midea, Zhigao, Gree, Haier, aux, Hitachi, UnionPay, teknologi bersatu , Voltaire, lsp. Omset tahunan cetakan alat rumah udakara 2 yuta dolar AS.
Miturut ide pelanggan, kita bisa menehi solusi lengkap cetakan alat presisi tinggi saka analisis proses cetakan, optimalisasi desain produk, perbaikan desain cetakan, produksi komponen plastik lan aspek liyane, produk alat omah.
Kita isih ngembangake teknologi cetakan alat kanggo menehi solusi sing luwih apikCetakan alat omah cilik.
Fan Blade Mould
Hongmei Mould iku apik ing macem-macem bahan cetakan produksi plastik, kayata cetakan kothak listrik, cetakan kothak switch lan mould fan. Hongmei nggawe desain khusus kanggo cetakan agul-agul kipas, sing bisa digunakake kanthi otomatis, nanging uga presisi tinggi lan kualitas tinggi.
Nanging ana cetakan penggemar sing beda-beda, ora ketompo bentuk pisau kipas plastik, SINO nggunakake mesin penggilingan 5axis presisi tinggi saka merek DMG, kanggo nggeser slider cetakan kipas. Mula, sawise bubar alat, pamisahan cetakan katon mencorong lan cocog.
Saliyane, cetakan agul-agul kipas injeksi kudu presisi tinggi ing pusat kipas karo bingkai njaba. Hongmei menehi solusi khusus kanggo lokasi pusat, mula sawise kumpul, kipas plastik lan bingkai bisa mlaku tanpa ana uji coba.
Ing tembung, duing taun kepungkur, Hongmei wis nyiyapake sistem inspeksi kualitas lengkap ing desain cetakan agul-agul kipas, alat lan solusi cetakan.
Kita minangka pemasok sing apik bangetCetakan alat omah ciliking China. Efisien, kualitas tinggi, diakoni dening industri.
Kipas Cetakan 1
Jeneng Cetakan kanggo Cithakan Blade Fan kanggoCetakan alat omah cilik
Ukuran Produk 300x300x180mm
Deskripsi Produk
Rongga cetakan 1 rongga
Ukuran Cetakan 800x800x680mm
Mesin Cocog kanggo 650Ton
Bahan Utama Cetakan: S136
Sistem Injeksi Cetakan kanggo Pelari Panas
Sistem Ejeksi Cetakan
Jam Siklus Cetakan 20 Detik
Running jam 1 M
Wektu Pangiriman 60 dina apa wae
Fitur Cetakan Gerakan multi-slider, presisi tinggi & tes keseimbangan dilewati.
Q2. Tim R&D sing apik. (Kita bisa menehi desain cetakan 3D kanthi kabeh rincian sajrone sedina.)
3. Departemen produksi efisiensi. (Kita bisa ngrampungake cetakan sajrone 45 dina.)
4. Rega kompetitif kanggo ngirit tingkat pabrikan cetakan.
Fitur Utama
1) Struktur sederhana ing jinis linier, gampang dipasang lan dirawat.
2) Ngadopsi komponen merek terkenal ing jagad iki ing bagean cetakan.
3) Priksa dobel kanthi cepet kanggo ngontrol cetakan lan nutup.
4) Mlaku kanthi otomatisasi lan intelektualisasi dhuwur, ora ana polusi
Yen sampeyan rencana mbukakCetakan alat omah cilik, hubungi kita kapan wae.

Plastik Cetakan HONGMEI tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.
Cetakan alat omah cilikSugeng rawuh hubungi kula sawayah-wayah.
Wechat: 249994163 whatsapp: 008615867668057
View as  
 
Mesin Pengeringan Sepatu

Mesin Pengeringan Sepatu

Mesin pengeringan sepatu khusus HongMei Mould profesional, pemasok cetakan, cetakan, injeksi lengkap layanan China.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Cuci Sepatu

Mesin Cuci Sepatu

Mesin cuci sepatu HongMei Mould profesional sing disesuaikan, pemasok cetakan, cetakan, injeksi lengkap layanan China.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Cetakan Mesin Disinfeksi Kanggo Kabinet Disinfeksi

Cetakan Mesin Disinfeksi Kanggo Kabinet Disinfeksi

HongMei Mould cetakan mesin disinfeksi khusus kanggo kabinet disinfeksi, pemasok cetakan China, cetakan, injeksi lengkap.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Lempitan Mesin Cuci Lipat

Lempitan Mesin Cuci Lipat

HongMei Mould cetakan mesin cuci lipat khusus sing disesuaikan, pemasok cetakan, cetakan, injeksi lengkap layanan China.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mati kanggo Ngeringake Ponsel

Mati kanggo Ngeringake Ponsel

HongMei Mould Professional khusus mati kanggo ponsel pangatusan, pemasok cetakan China, cetakan, injeksi lengkap layanan.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Jamur Dehumidifier

Jamur Dehumidifier

HongMei Mould cetakan dehumidifier khusus sing disesuaikan, pemasok cetakan, cetakan, injeksi lengkap layanan China.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
{Tembung kunci} khusus OEM / ODM bisa didol saka HongMei Mould. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} profesional China, kita wis nglumpukake pengalaman sing akeh lan bakal terus kerja keras. {tembung kunci} digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa tuku produk adol paling anyar kanthi rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung sampel gratis. Kita trampil ing mode lan gaya anyar sing populer. Rega sing cukup, On-time delivery mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk paling anyar lan adol saka pabrik. Kanggo info luwih lengkap, hubungi kami. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan! Kanca sing dikepengini saka kabeh lapisan masyarakat teka ing omah, nuntun lan negosiasi bisnis.