Ngarep > Produk > Cetakan Injeksi Kacepetan Dhuwur

Cetakan Injeksi Kacepetan Dhuwur

HongMei Mould duwe akeh pengalaman nyusun manufaktur cetakan, njamin umur cetakan kanthi luwih saka 8 yuta pemotretan. Sistem pendinginan sing apik. Ngontrol bobot produk sing akurat kanggo saben banyu, kita wis nggawe cetakan piso, cetakan garpu cetakan tembok lan cetakan sendok.
Hongmei nyedhiyakake siji saka 4 rongga, siji saka 2 rongga, 1000ml 750ml 500ml lancip tipisCetakan Injeksi Kacepetan Dhuwur, lan kabeh jinis pasokan cetakan peralatan makan, welcome kanca saka kabeh negara kanggo takon!
Jeneng Cetakan kanggo Cithakan Meja Pakai
Ukuran Produk 16cm
Deskripsi Produk Piranti produk sendok pisau lan garpu PP, PS
Rongga Cithakan 24 + 24 growong
Ukuran Cetakan 550x550x700mm
Mesin Cocog Kanggo Kacepetan 200HH
Materi Utama Cetakan: S136 2738
Sistem Injeksi Cetakan 1 kanggo sistem gerbang katup YOUDU
Sistem Ejeksi Jamur
Jam Siklus Cetakan 5-8 Detik
Mlaku cetakan 3M
Wektu Pangiriman
Fitur Cetakan iku cetakan Struktur Sederhana, Sistem banyu adhem sing apik, Efek sub-jinis produk sing apik, Produk kontrol bobot sing akurat, yen mung ditemokakecetakan Injeksi Kacepetan Dhuwurpemasok, tulung cantact us, Wechat: 249994163 whats App: 008615867668057
Kanggo informasi luwih lengkap babagan cetakan kothak panganan cepet kanthi kecepatan ultra-tipiscetakan Injeksi Kacepetan Dhuwur, sampeyan bisa hubungi kita kapan wae.

View as  
 
Plastik Cangkir Piala PS

Plastik Cangkir Piala PS

Plastik cetakan cangkir PS luwih cetakan injeksi presisi sing luwih dhuwur kanggo cetakan kecepatan tinggi. sendok garpu plastik sing bisa digunakake maskapai, kayata cetakan cangkir plastik PS, garpu plastik lan cetakan sendok lan cetakan nampan plastik.
Jeneng Cetakan:Cetakan Plastik PS Plastik
Ukuran Produk¼¼š250ml
Deskripsi Produk
8g PS Cup:Mould Rongga:4 growong lan 8 growong
Desain Ukuran cetakan
Mesin Cocog:200 ton
Bahan-bahan utama Jamur S136 perawatan panas
Sistem Injeksi Jamur
Sistem Ejeksi Jamur
Wektu Siklus Cetakan3.5 Detik
Mlaku cetakan:3M
Wektu Pangiriman:55 Dina kerja
Fitur cetakan:Desain interlocking kapisah kanthi adhem paling apik lan polesan cetakan karakter cetakan presisi tinggi Alat karo kontrol QC dimensi saka ceta......

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
{Tembung kunci} khusus OEM / ODM bisa didol saka HongMei Mould. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} profesional China, kita wis nglumpukake pengalaman sing akeh lan bakal terus kerja keras. {tembung kunci} digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa tuku produk adol paling anyar kanthi rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung sampel gratis. Kita trampil ing mode lan gaya anyar sing populer. Rega sing cukup, On-time delivery mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk paling anyar lan adol saka pabrik. Kanggo info luwih lengkap, hubungi kami. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan! Kanca sing dikepengini saka kabeh lapisan masyarakat teka ing omah, nuntun lan negosiasi bisnis.