Babagan Taizhou Hongmei Molding Co., Ltd.


Perusahaan kami didegaké ing 2014 lan ngowahi Taizhou Hongmei Co., Ltd. ing 2017. Dumunung ing Distrik Huangyan, "kutha cetakan" sing apik ing Provinsi Zhejiang, China. Mung 30 menit saka bandara Luqiao lan 10 menit saka stasiun sepur Taizhou. Angkutane trep. Hongmei khusus kanggo ngembangake kabeh cetakan injeksi kanthi skala gedhe. Iki minangka pabrikan khusus kanggo produksi peralatan otomotif lan cetakan kabutuhan saben dina, lan nyedhiyakake layanan mandheg kanggo proses produk cetakan separo Perusahaan iki nduweni 86 karyawan lan tenaga teknis sing kuwat. Kita duwe 12 desainer senior lan 8 insinyur, kabeh duwe pengalaman manufaktur jamur luwih saka 12 taun. Desainer kita ahli ngrancang produk lan struktur cetakan anyar. Supaya ora ana cacat proses manufaktur cetakan, biasane nggawe analisis aliran cetakan ing cetakan sadurunge miwiti manufaktur cetakan. Liwat analisis aliran cetakan, gerbang lan struktur pouring cetakan ditemtokake. Mula, cetakan bisa dirampungake kanthi lancar.

Panas Produk

Enquiry For Pricelist