Hubungi Kita

Kita seneng ngrungokake saka sampeyan lan ngurmati tanggepanâ € ¦, critakake apa sing sampeyan pikirake babagan layanan; utawa gunakake wilayah iki kanggo takon. Sampeyan bisa ngubungi Hongmei Mould Co., ltd. online kanthi ngisi formulir ing ngisor iki. Utawa, sampeyan bisa nelpon utawa nulis karo kita nggunakake rincian kontak ing ngisor iki lan nyoba supaya bisa langsung ngrampungake pengajuan.

ngarep-arep instruksi luwih lengkap ~ We are here to help you!

TAIZHOU HONGMEI MOLD PLASTIC CO., LTD

Tambah: No.26, Beiyuan Avenue, Beicheng Street, wilayah Huangyan, City Taizhou, Zhejiang, China.

Kode Pos: 318020 Wechat:249994163

Telpon: 0086-15867668057

Telp: 0086-576-84362128/0086-576-84362129

Email:[email protected]

Web:www.hmmouldplast.com

Kontak Wong: Ms.Yeliping (Libby) (General Manager)


Kanggo katrangan luwih lengkap, mangga hubungi kami !!!
Matur nuwun kanthi sanget! 


layanan sawise-sale

Layanan fasilitas pangopènan layanan lengkap, 24 jam dina, 7 dina seminggu, layanan komunikasi efektif kontak langsung, siji titik, solusi solusi biaya analisis analisis lengkap lan layanan pemulihan produksi kanthi cepet

Transportasi


Liwat udhara

Bandara Huangyan
Sampeyan bisa ngirim kanggo nggayuh kita saka Shanghai, Guangzhou, lan Shenzhen, mbutuhake 40 menit saka bandara menyang Hongmei Mould.
Bandara Yongqiang
Bis: Stasiun bis Wenzhou Xincheng --- Stasiun bis Taizhou West Hongmei Mould, butuh 110mins.
Sepur peluru: Stasiun sepur Wenzhou --- Stasiun sepur Taizhou (Hongmei Mould), butuh 65 menit.
Bandara Ningbo:
Bis: Terminal Bis Ningbo --- Stasiun bis Taizhou West (Hongmei Mould), butuh 130mins.
Sepur peluru: Stasiun sepur Ningbo --- Stasiun sepur Taizhou (Hongmei Mould), butuh 75mins.
Bandara Xiaoshan
Bis: Terminal Bus Hangzhou --- Stasiun bis Taizhou West (Hongmei Mould), butuh 180mins.
Sepur peluru: Stasiun sepur Hangzhou --- Stasiun sepur Taizhou (Hongmei Mould), butuh 175 menit.
 

Kanthi Sepur

Stasiun sepur Taizhou (Huangyan):
sampeyan bisa njupuk sepur peluru menyang Shanghai, Hangzhou, Ningbo, lan Wenzhou, butuh 25 menit saka stasiun sepur menyang Mould Mould Hongmei.
 

Kanthi Bis

Stasiun bis Taizhou West (Huangyan):
sampeyan bisa njupuk bis saka Shanghai, Hangzhou, Ningbo, lan Wenzhou, butuh 15 menit saka stasiun bis menyang Mouldn Mouldn Mouldn
Terminal Bus Taizhou (Luqiao):
sampeyan bisa njupuk bis menyang kita saka kabeh wilayah, butuh 35 menit saka stasiun bis menyang.
Hongmei Mould Mould kanthi tulus nyambut tamu, sampeyan bisa menehi informasi babagan penerbangan lan sepur kanggo wong sing adol, kita bakal ngatur mobil supaya bisa milih sampeyan. kita bakal menehi solusi lelungan sing trep lan nyaman, lan hotel lokal sing dilindhungi kanggo sampeyan.
Muga-muga sampeyan duwe perjalanan sing nyenengake !.


Siap miwiti proyek sabanjure?



Kirim Enquiry