Ngarep > Babagan Kita>Babagan Kita

Babagan Kita

Perusahaan kami didegaké ing 2014, 2017 ngganti Taizhou HongMei Mould Plsatic Co., Ltd., dununge ing Distrik Huangyan, â € œdominasi cetakanâ sing apik ing Provinsi Zhejiang, China. Mung 30 menit drive saka Bandara Luqiao lan 10 menit saka Stasiun Kereta Api Taizhou. Angkutane trep. Perusahaan kami duwe spesialisasi pangembangan macem-macem cetakan injeksi kanthi skala gedhe. Produsen khusus kanggo produksi peralatan rumah tangga otomotif lan cetakan kabutuhan saben dina lan nyedhiyakake layanan mandheg kanggo proses produk cetakan separo. Perusahaan iki nduweni 86 karyawan lan tenaga teknis sing kuwat. Kita duwe 12 desainer senior lan 8 insinyur sing duwe pengalaman luwih saka 12 taun kanggo nggawe cetakan. Desainer kita ahli ngrancang produk lan struktur cetakan anyar. Supaya ora ana cacat proses manufaktur cetakan, biasane nggawe analisis aliran cetakan ing cetakan sadurunge miwiti manufaktur cetakan. Gerbang cetakan lan struktur casting ditemtokake dening analisis aliran cetakan. Mula cetakan kasebut bisa rampung kanthi lancar lan lancar.

Taizhou HongMei Mould Plsatic Co., Ltd. duwe peralatan pabrikan sing canggih. Perusahaan kasebut duwe set pusat mesin mesin CNC lengkap, kalebu panggilingan kecepatan tinggi limang sumbu, panggilingan kecepatan tinggi telung sumbu, penggilingan CNC, pengeboran bolongan jero, mesin penggilingan skala besar, mesin ukiran CNC, lan percikan listrik. (EDM), pemotong kawat, lsp. Teknologi desain CAD / CAM / CAE canggih lan pengalaman manufaktur cetakan sing akeh. Iki nggawe kita bisa nggawe cetakan ukuran gedhe, cetakan kompleks, cetakan rongga jero, cetakan tembok tipis lan cetakan presisi tinggi. Langkah manajemen lan konsep kualitas sing apik. Taizhou HongMei Mould wis nglumpukake pengalaman sing akeh lan kita bakal terus kerja keras. Konsep pangembangan kualitas tinggi, presisi tinggi, teknologi tinggi, kanthi layanan dhuwur terus nggawe mukjizat.

Kita duwe kabeh peralatan pangolahan canggih lan sistem manajemen sing apik. Kombinasi faktor loro sing sampurna iki mbantu kita nggawe cetakan cetakan sing apik, duwe layanan sing apik, pangiriman cepet, jaminan kualitas, teknologi sing apik lan pengalaman sing sugih. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan! Kanca sing dikepengini saka kabeh lapisan masyarakat teka ing omah, nuntun lan negosiasi bisnis.

Taizhou Hongmei Mould nampi kanthi tulus, kita bakal seneng nulungi sampeyan! Ayo nggawe sesuk sing apik kanthi semangat tulus, cetakan kita dipercaya banget karo para pelanggan, lan hubungan jangka panjang tetep stabil. Sanalika, sampeyan ngajak sampeyan maju bebarengan karo kita. Kita mesthi yakin manawa duwe kualitas paling apik kanggo maju, lan kita yakin manawa integritas nindakake bisnis iku sing pertama.

Sugeng rawuh ing lapangan lan ngarep-arep nggarap sampeyan!

Integritas, kekuatan lan kualitas produk Taizhou Yumei Mould Co., Ltd. wis diakoni dening industri. Kanca sing dikepengini saka kabeh lapisan masyarakat teka ing omah, nuntun lan negosiasi bisnis.