Ngarep > Produk > Cetakan Injeksi Plastik

Cetakan Injeksi Plastik

Perusahaan kami didegaké ing 2014, 2017 ngganti Taizhou HongMei Mould Plsatic Co., Ltd., dununge ing Distrik Huangyan, â € œdominasi cetakanâ sing apik ing Provinsi Zhejiang, China. Mung 30 menit drive saka Bandara Luqiao lan 10 menit saka Stasiun Kereta Api Taizhou. Angkutane trep.
Plastik Cetakan HONGMEI tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.
Luwih-luwihCetakan Injeksi PlastikSugeng rawuh hubungi kula kapan wae .echat: 249994163 whats App: 008615867668057
Perusahaan kita duwe spesialisasi pangembangan macem-macem skala gedheCetakan injeksi plastik. Iki minangka pabrikan khusus kanggo produksi peralatan rumah tangga otomotif €Cetakan Plastik Kluwargacetakan plastik kabutuhan saben dinalanCetakan Injeksi Plastiklanprovides one-stop service for mold semi-finished products processing. The company has 86 employeeslanstrong technical force. We have 12 senior designerslan8 engineers who have more than 12 years of experience in mold making. Our designers are good at designing new productslanmold structures. In order to avoid any defects in the mold manufacturing process, we usually perform mold flow analysis on the mold before starting the mold manufacturing. The mold gatelanthe casting structure were determined by mold flow analysis. Therefore, the mold can be completed smoothlylansmoothly.
Kauntungan kita:
1. Pengalaman sing akeh nalika nggawe cetakan.
2. Tim R&D sing apik. (Kita bisa menehi desain cetakan 3D kanthi kabeh rincian sajrone sedina.)
3. Departemen produksi efisiensi. (Kita bisa ngrampungake cetakan sajrone 45 dina.)
4. Rega kompetitif kanggo ngirit tingkat pabrikan cetakan.
Fitur Utama
1) Simple structure in linear type ,easy in installationlanmaintation. 
2) Ngadopsi komponen merek terkenal ing jagad iki ing bagean cetakan.
3) High speed double check to control the mould openinglanclosing. 
4) Running in a high automatizationlanintellectualization,no pollution 
Yen sampeyan rencana mbukak anyar liyaneCetakan plastik, hubungi kita kapan wae.




View as  
 
<>
{Tembung kunci} khusus OEM / ODM bisa didol saka HongMei Mould. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} profesional China, kita wis nglumpukake pengalaman sing akeh lan bakal terus kerja keras. {tembung kunci} digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa tuku produk adol paling anyar kanthi rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung sampel gratis. Kita trampil ing mode lan gaya anyar sing populer. Rega sing cukup, On-time delivery mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk paling anyar lan adol saka pabrik. Kanggo info luwih lengkap, hubungi kami. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan! Kanca sing dikepengini saka kabeh lapisan masyarakat teka ing omah, nuntun lan negosiasi bisnis.