Ngarep > Produk > Cetakan Perkakas Omah Gedhe

Cetakan Perkakas Omah Gedhe

KitaCetakan perabot omah sing gedhekalebu: cetakan injeksi plastik, cetakan kipas, cetakan mesin cuci, cetakan kulkas, cetakan AC, cetakan kipas pendingin, cetakan cangkang pemurni, cetakan filter banyu, lan liya-liyane.Cetakan perkakas omah sing gedheing China. Efisien, kualitas tinggi, diakoni dening industri.

Cetakan kanggo peralatan omah sing gedhe
Hongmei cetakan duwe tim profesional kanthi pengalaman sugih ing cetakan alat rumah (kayata kulkas, mesin cuci, AC, lsp) lan kerja sama karo Fage, Siemens, Midea, Zhigao, Gree, Haier, aux, Hitachi, UnionPay, teknologi bersatu , Voltaire, lsp. Omset tahunan cetakan alat rumah udakara 2 yuta dolar AS.
Miturut ide pelanggan, kita bisa menehi solusi lengkap cetakan alat presisi tinggi saka analisis proses cetakan, optimalisasi desain produk, perbaikan desain cetakan, produksi komponen plastik lan aspek liyane, produk alat omah.
Kita isih ngembangake teknologi cetakan alat kanggo menehi solusi sing luwih apikCetakan perkakas omah sing gedhe.
Mesin Cuci Cetakan
HongMei Mould wis nggawe luwih saka 100 set macem-macem set cetakan mesin cuci, kita duwe akeh pengalaman ing manufaktur cetakan mesin cuci.
Kita wis nggawe cetakan paling akeh kanggo mesin cuci omah ing omah lan ing luar negeri, kalebu mesin cuci sandal drum dobel, mesin cuci kendhang tunggal lan cetakan cangkang kanggo mesin cuci rol. Bobot mesin cuci sing umume digawe kalebu mesin cuci 6kg, 8kg, 9kg lan 10kg. Mesthine, yen sampeyan kudu mesen mesin cuci gedhe luwih saka 10kg, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae kanggo kontak karo kita, pertama kaline desain teknik cetakan Mesin cuci proyek anyar penting banget, Desain R & Tim D lan sampeyan docking, analisis.
Wiwitane uga nyedhiyakake desain produk gratis, desain tangan cetak 3D!
Keuntungan utama Hongmei Mould ingCetakan perkakas omah sing gedhekayata cetakan mesin cuci, yaiku finish permukaan lan efek assembling plastik saka mesin cuci. Kaya sing sampeyan ngerteni kabeh bagean alat plastik, khusus merek terkenal kayata LG, SEMENS lan liya-liyane, efek assembling penting banget kanggo merek. Mula, presisi perkakas sing dhuwur iku kudu. Kanggo milih baja sing paling padhang kaya baja NAK80, mbantu akeh nalika ngrampungake polesan. Lan amarga karakter material, ing HRC sing dhuwur, cetakan isih tetep kapasitas perkakas sing dhuwur banget. Mula, sawise mlaku jangka panjang, cetakan plastik isih mlaku ing garis pamisahan lan pungkasan.
Mesin Cuci Cetakan 1
Jeneng CetakanCetakan perkakas omah sing gedhekanggo Cetakan Mesin Cuci
Ukuran Produk 700x400x186mm
Deskripsi Produk tutup mesin cuci
Rongga cetakan 1 rongga
Ukuran Cetakan 1150X850X680mm
Mesin Cocog:550Ton
Bahan Cetakan Utama jam 718H
Sistem Injeksi Cetakan wis dadi luwih cepet 4 tips
Sistem Ejeksi Jamur
Jam Siklus Cithakan 72 detik
Mlaku jamur 500K
Wektu Pangiriman 75 dina apa dina
Fitur cetakan presisi perkakas sing dhuwur
Hongmei Plastik Cetakan uga duwe spesialisasi ing produksi cetakan kulkas lan cetakan injeksi skala gedhe kanggo aksesoris kulkas. Wis luwih saka 100 set cetakan aksesoris kulkas lengkap: cetakan strip dekoratif lawang kulkas, cetakan tutup ndhuwur kulkas, cetakan basis kulkas, cetakan interior kulkas, cetakan laci kulkas, cetakan gagang lawang kulkas, cetakan kothak es, lan liya-liyane. akeh cetakan gagang kulkas berlapis krom tahan lama kanggo Meksiko, Iran, Spanyol lan negara liya.
Tim desain produk cetakan plastik Hongmei uga duwe spesialisasi ing desain kabeh kulkas, lan bisa nyedhiyakake kabeh layanan desain kanggo perusahaan sing ora bisa ngrancang produk kanthi mandhiri.
Cetakan perkakas omah sing gedhe Kondisioner Cetakan
Hongmei cetakan adhedhasar konsep supremasi teknologi. Kita yakin manawa dibandhingake karo cetakan kendaraan listrik, karyawan sing ngrancang lan ngasilake cetakan kanggo AC lan peralatan rumah tangga liyane bakal duwe konsep sing luwih dhuwur. Nganti saiki, kita wis ngrancang lan ngasilake cetakan AC, kayata: cetakan AC, cetakan tutup AC, cetakan kipas AC, cetakan gril AC lan liya-liyane.
Kondisioner cetakan perumahan lan cetakan AC kanggo alat rumah tangga, cetakan AC pusat industri lan sapanunggalane. HongMei Mould nggawe analisa cetakan kanthi apik kanggo nyegah garis gabungan topeng ngarep. panggilingan CNC sing tepat banget, lan proses ngontrol kualitas sing ketat. Ing ngisor iki sawetara fitur lan spesifikasi cetakan AC Hongmei mould:
Konektor udara 1,5T
Jeneng Cetakan Kondisioner Cetakan
Ukuran Produk 750x200x200mm
Deskripsi Produk Siemens Merk saka AC
Rongga cetakan 1 rongga
Ukuran Mould
Mesin sing Cocog 8¼T
Bahan Utama Jamur DIN 1.2738
Sistem Injeksi Cetakan 2 gerbang pin-point 2 poin
Sistem Ejeksi Jamur and ejecting block
Wektu Siklus Cetakan 50 detik
Running Moulding 800K
Wektu Pangiriman 75 dina apa dina
Fitur cetakan sing dibutuhake kanggo polesan sing dhuwur, proses cetakan injeksi kritis.
Plastik Cetakan HONGMEI tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.
Cetakan perkakas omah sing gedheSugeng rawuh hubungi kula kapan wae .echat: 249994163 whats App: 008615867668057
View as  
 
Cetakan Cover Toilet sing cerdas

Cetakan Cover Toilet sing cerdas

HongMei Mould cetakan tutup jamban cerdas sing disesuaikan khusus, pemasok cetakan, cetakan, injeksi lengkap layanan China.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Cithakan Oksigen

Mesin Cithakan Oksigen

HongMei Mould cetakan mesin nggawe oksigen khusus Profesional, cetakan cetakan, cetakan, injeksi lengkap layanan China.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Cithakan Ngombe

Mesin Cithakan Ngombe

HongMei Mould cetakan mesin minuman khusus sing disesuaikan, pemasok cetakan, cetakan, injeksi lengkap layanan China.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Cetakan Oven Mikro

Cetakan Oven Mikro

HongMei Mould cetakan oven gelombang mikro khusus sing disesuaikan, pemasok cetakan, cetakan, injeksi lengkap layanan China.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pendingin Kipas Cetakan

Pendingin Kipas Cetakan

HongMei Mould cetakan kipas pendingin khusus sing disesuaikan, pemasok cetakan, cetakan, injeksi lengkap layanan China.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mould Mould

Mould Mould

HongMei Mould cetakan pemurni khusus khusus, pemasok cetakan, cetakan, injeksi lengkap layanan China.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
{Tembung kunci} khusus OEM / ODM bisa didol saka HongMei Mould. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} profesional China, kita wis nglumpukake pengalaman sing akeh lan bakal terus kerja keras. {tembung kunci} digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa tuku produk adol paling anyar kanthi rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung sampel gratis. Kita trampil ing mode lan gaya anyar sing populer. Rega sing cukup, On-time delivery mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk paling anyar lan adol saka pabrik. Kanggo info luwih lengkap, hubungi kami. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan! Kanca sing dikepengini saka kabeh lapisan masyarakat teka ing omah, nuntun lan negosiasi bisnis.