Ngarep > Produk > Cetakan Bagian Otomatis

Cetakan Bagian Otomatis

Kita Nyedhiyakake Macem-macemCetakan bagean otomatis, kalebu Cetakan kendharaan energi Anyar, panel listrik Cithakan Kontrol Mobil Mouldã € Bumper Mobil Otomotif Lampu Mobil Otomatis € Otomotif Interior Potong Mouldã € Cetakan bolong mobil, tutup kontur mobil Mouldsã € Baterai Plastik Plastik Mouldã € Keselamatan Mobil Kursi Kursi lan sapanunggalane.
Cetakan panel kontrol mobil kanggo merek mobil internasional, kayata Honda, Peugeot, Suzuki, cetakan kotak sarung tangan mobil, kabeh ukuran cetakan injeksi plastik kanggo industri otomotif. Cetakan panel kontrol kanthi tekstur cetakan lan spesifikasi cetakan standar DME.
HONGMEI MOLD ngasilake cetakan bumper kanggo merek OEM otomotif internasional lan sukses ing cetakan bumper. Salah sawijining fitur khusus HONGMEI AUTO MOLD yaiku wektu pangembangan cendhak supaya bisa nggawa produk anyar ing wektu sing cendhak.
Cetakan kursi mobil plastik sing aman banget lan mesin cetakan kursi mobil bayi, Sino wis lulus kabeh sertifikat kanggo tes safety kanggo cetakan kursi keselamatan mobil otomotif.
Kualitas dhuwurCetakan Bagian Otomatislan pemasok cetakan kursi bayi ing China, cetakan kursi mobil, cetakan kranjang plastik sing diekspor menyang negara-negara Eropa lan Amerika. Kursi kursi mobil bayi
Set batere pemasok isih digunakake ing industri otomotif, duwe model beda kayata L1, L2, L3, L4, â € ¦â € ¦ N70, N100, N150, N200 lan liya-liyane.
Kasus baterai plastik digawe dening PP utawa ABS (FR ABS) kontrol kekandelan tembok berkualitas tinggi ing cetakan kothak batere, utamane kanggo bahan baja inti inti sing dipasang dening sektor. Lokasi nozel pelari panas sing cukup kanggo nyetak injeksi cetakan kothak batere lengkap. Dolan maring liyaneâ € ¦
HONGMEI MOLD profesionalCetakan Bagian Otomatiskanggo pabrik cetakan kasus batre Plastik. Kita duwe pengalaman sing apik ing kasus baterai lan nggawe cetakan tutup. Rentang produksi cetakan kalebu seri batere otomotif N40, N50, N70, N100, N120, N150, lan N200; Seri baterai UPS kaya 55AH, 90AH, 100AH; Seri batere Invertor kaya IT 500; Seri batere DIN kaya DIN55, DIN66; Lan jinis liyaneAuto bagean Mouldsaka cetakan kasus batere plastik miturut kebutuhan pelanggan.
Minangka jinis sumber energi anyar, batere panyimpenan digunakake ing industri otomotif, kayata mobil listrik, sepeda listrik, motor listrik, kendaraan logistik lan liya-liyane. Miturut kabutuhan lingkungan, mobil listrik kasebut bakal digunakake, dudu mobil bensin sawise teknologi sing berkembang ing industri baterai, sing duwe papan gedhe kanggo nambah wektu batere lan umur tahan.
Saiki, ana macem-macem jinis batere, kayata baterai asam timbal, batere Li-ion, batere UPS, lsp. Kita milih jinis batere sing cocog lan model batere sing cocog adhedhasar kondisi lan syarat kerja tartamtu. Kontainer njaba batere digawe kanthi cetakan injeksi plastik, biasane nggunakake PP, ABS, FR-ABS minangka bahan baku, sing terisolasi lan tahan tes voltase dhuwur.
Jeneng CetakanPlastic Cetakan Bagian Otomatisã € Panel Kontrol Mobil Mouldã € Kursi Keselamatan Mobil Mouldã € Interior interior otomotif Plot Baterai Plastik Mouldã € Cetakan Bumper Otomotif
Ukuran Produk1480x500x600mm / 741x435x277mm / 500x150x100mm / 206 * 175 * 164mm / 500x150x100mm /
Keterangan Produk Cetakan Mobil
Rongga cetakan 1 rongga-2kapasitas
Ukuran Cetakan 1950x1200x1100mm
Mesin sing Cocog Digunakake 450SV-1650 Ton
Bahan Cetakan Utama 7-1H NAK80 Rongga - Thyssen KrupDIN1.2738; Inti - Thyssen Krup DIN 1,2312 € H13 Sistem Injeksi Cetakan kanggo balapan panas Yudo
Sistem Ejeksi Jamur
Wektu Siklus Cetakan:65- 110 Detik
Mlaku cetakan 100W
Wektu Pangiriman 70 dina apa wae
Fitur Cetakan Panel cetakan kontrol kanthi tekstur cetakan lan spesifikasi cetakan standar DME.
kabeh sertifikat kanggo tes safety kanggo cetakan kursi keselamatan mobil otomotif.
sistem pendinginan sing dioptimalake; sistem runner panas kanthi injeksi 7tips; Alat panggilingan presisi tinggi
Fitur Jamur HongMei nggawe Jam Plastik Otomatis nggunakake bahan baja Impor berkualitas tinggi, sistem pelari panas teratur lan sistem pendingin paling apik kanggo nggawe cetakan bumper otomotif standar standar.
HongMeiCetakan Bagian OtomatisPlastik mematuhi pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan. Sambutan kanthi hangat, hubungi kula kapan wae. : 249994163 whats App: 008615867668057

View as  
 
Cetakan Kreta Bayi

Cetakan Kreta Bayi

HongMei Mould cetakan kreta bayi khusus disesuaikan, pemasok cetakan, cetakan, injeksi lengkap layanan China.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Cetakan Injeksi Otomotif kanggo Bagian Interior Mobil

Cetakan Injeksi Otomotif kanggo Bagian Interior Mobil

Cetakan injeksi otomotif kanggo solusi cetakan injeksi bagean interior mobil kanthi solusi tekstur lan kain.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
{Tembung kunci} khusus OEM / ODM bisa didol saka HongMei Mould. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} profesional China, kita wis nglumpukake pengalaman sing akeh lan bakal terus kerja keras. {tembung kunci} digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa tuku produk adol paling anyar kanthi rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung sampel gratis. Kita trampil ing mode lan gaya anyar sing populer. Rega sing cukup, On-time delivery mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk paling anyar lan adol saka pabrik. Kanggo info luwih lengkap, hubungi kami. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan! Kanca sing dikepengini saka kabeh lapisan masyarakat teka ing omah, nuntun lan negosiasi bisnis.