Ngarep > Produk > Cetakan Paket

Cetakan Paket

China HongMeiCetakan Paketdikembangake kalebu (Paint Bucket Mouldã € Plastik Cutlery Mouldã € Thinwall Food Container Mouldã € Plastik Cup Mouldã € Mouldã Cap Cap) hotline khusus: 0086-15867668057 Wechat: 249994163 Sugeng rawuh ing email, sugeng rawuh ing China, ngarep-arep nggarap sampeyan minangka kanca lan mitra sing apik.
Cetakan Preform Cap / PET
Paket cetakan tutup plastiklan cetakan preform PET. KanggoPaket cetakan paket, kita bisa nggawe cetakan tutup ndhuwur, cetakan tutup banyu, cetakan tutup jus, cetakan tutup semprotan sing cocog karo ukuran botol sing beda-beda. Kita uga bisa nggawe cetakan preform Paket PET kanthi multi-rongga nganti 30ml nganti kapasitas botol 5 gallon
Yen sampeyan duwe rencana anyar kanggo investasi ing industri kemasan banyuCetakan Paket, welcome kanggo ngubungi kita, kita bisa nyuplai lini produksi plastik berkualitas tinggi, kalebu garis cetakan injeksi tutup, garis cetakan injeksi preform PET lan uga garis niup botol. Kita minangka produsen mesin cetakan langsung lan cetakan injeksi, kita bisa menehi rega sing nyenengake kanthi layanan sing trep. Matur nuwun
Cetakan Paketnganggo cetakan tutup banyu
Cetakan Jeneng Cetakan Cap / PET Preform
Ukuran Produk PCO28mm
Deskripsi Produk tutup 2g kanggo industri kemasan banyu
Rongga Cithakan 72 Kobongan
Ukuran Cetakan 1320 * 620 * 759mm
Mesin sing Cocog 600HH
Bahan Cetakan Utama S136 stainless steel kanthi HRC48-50 (ASSAB)
Sistem Injeksi Jamur Gerbang balap panas
Sistem Ejeksi Cetakan cetakan
Jam Siklus Cetakan 7 Detik
Mlaku cetakan 5M
Wektu Pangiriman 50 dina apa wae
Fitur Cetakan 1. Ketemu produktivitas jumlahe, 26000-30000 PCS / jam 2. Sistem runner panas kebak kanthi pemanas Jerman 3. Inti lan rongga sing bisa diganti, gampang diopeni 4. Mesin injeksi kecepatan tinggi 600HH, wektu siklus tekan 9s
Paket Cetakan Plastik Plastik
Garpu sendok plastik lan cetakan piso minangka kunci suplier Panganan Cepet kanggo mbukak lawang bathi bisnis cetakan gedhe. Kapasitas produksi gedhe kanggo sendok lan garpu PS, sendok PP lan cetakan piso garpu kanthi garis produksi thinwall kanthi kecepatan dhuwur.
We nawakakePaket cetakan sendok plastikkayata 32cavity, 64cavity lan stacking 48 + 48cavity kanggo cetakan sendok plastik, cetakan piso plastik, cetakan garpu plastik bisa mlaku kanthi wektu siklus 5 detik. Lan cetakan nampan plastik, wadhah plastik tipis 500 ml lan cetakan kothak 1L sing bisa dienggo ing wektu siklus 3 detik ing patang rongga.
Solusi cetakan kontainer kanthi kecepatan tinggi lan cetakan sendok plastik ora mung amarga baja S136 baja sing diimpor saka Eropa, sistem pelari panas, sistem gerbang katup kanggo saben titik kunci cutwery tipis, nanging uga desain sing cukup ing wadhah lan sendok plastik, plastik piso lan desain garpu.
Jeneng CetakanPaket Cetakan Plastik Plastik
Ukuran Produk 16cm
Deskripsi Produk pisau lan garpu
Rongga cetakan wis 48 growong
Ukuran Cetakan 750x550x600mm
Mesin Cocog kanggo DKM-450 Ton
Bahan Utama Cetakan: S136
Sistem Injeksi Jamur 48 tips kanggo balapan panas
Sistem Ejeksi Cetakan: Ejector pin
Wektu Siklus Cetakan 5,5 Detik
Mlaku cetakan 3M
Wektu Pangiriman 55 dina apa wae
Fitur Cetakan kanggo solusi cetakan kacepetan dhuwur
HONGMEIPaket Plasti Moulduga nyedhiyakake layanan kemasan produk, bisa dikemas ing China, langsung diekspor menyang negara apa wae, yen sampeyan duwe panjaluk, sampeyan bisa hubungi kami! Ngarep-arep kerja sama karo sampeyan


View as  
 
<>
{Tembung kunci} khusus OEM / ODM bisa didol saka HongMei Mould. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} profesional China, kita wis nglumpukake pengalaman sing akeh lan bakal terus kerja keras. {tembung kunci} digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa tuku produk adol paling anyar kanthi rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung sampel gratis. Kita trampil ing mode lan gaya anyar sing populer. Rega sing cukup, On-time delivery mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk paling anyar lan adol saka pabrik. Kanggo info luwih lengkap, hubungi kami. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan! Kanca sing dikepengini saka kabeh lapisan masyarakat teka ing omah, nuntun lan negosiasi bisnis.