Ngarep > Produk > Pipe Fitting Mould

Pipe Fitting Mould

IngCetakan pas pipa plastiksing dikembangake kalebu (PPRã € Pipe Fipe Fitting Mould, cetakan konektor pas, cetakan konektor pipa) hotline khusus: 0086-15867668057 Wechat: 249994163 Sugeng rawuh ing email, sugeng rawuh ing China, ngarep-arep kerja bareng sampeyan minangka kanca lan mitra sing apik.
Pipa Fitting Connector Mould
HongMei maju ing cetakan sistem inti sing bisa diluncurake, cetakan pas sistem inti kurva uga pipa ejeksi & cetakan pas. Sino duwe luwih saka 10 paten ing solusi cetakan konektor injeksi sing pas, kita misuwur amarga suntikan unscrewing kompleks karo sistem gir lan sistem unscrewing motor kanggo kopling benang plastik, konektor wanita utas lan cetakan konektor lanang.
Uga, kita nggunakke desain cetakan sing bisa diganti, kayata, cetakan siku konektor PVC lan cetakan sikut kanthi lawang inspeksi, pipa plastik & cetakan pas ing multi-arah solusi sistem tarik inti sing bisa diluncurake. Sino duwe Utas Upvc ing konektor lanang lan wadon kanggocetakan pas pipa and can run fully automatic for PVC , UPVC, PPR cetakan pas pipa.
Uga, HongMei nggawe cetakan sing pas kayata bahan PPR kanggo banyu panas lan sapanunggalane.
Sino duwe mesin cithakan injeksi kanggo tes cetakan lan bisa menehi simulasi jangka panjang sadurunge pengiriman cetakan.
Cetakan pas pipa plastik
Jeneng Cetakan kanggo Cetakan Konektor Fitting
Ukuran Produk Ï † 25mm
Keterangan Produk Siku PPR 90 °
Cithakan Rongga 16 growong
Ukuran Cetakan 600X812X475mm
Mesin Cocog kanggo 350Ton
Materi Cetakan Utama kanggo 718H P20
Sistem Injeksi Jamur dadi balap panas
Sistem Ejeksi Cetakan: Ejector pin
Wektu Siklus Cetakan 75 detik
Mlaku cetakan 1M
Wektu Pangiriman 55 dina apa wae
Fitur Cetakan kanggo solusi cetakan desain khusus kanggo cetakan konektor pipa PPR, PPR. Suku cadang berkualitas tinggi lan komponen ejeksi, bagean sekrup lan liya-liyane.
Konektor ABS lan Cetakan Konektor PVC
Konstruksi cetakan konektor pas, konektor panggunaan elektronik lan cetakan perumahan plastik, kabeh jinis cetakan cetakan cetakan sing ditrapake nganggo cetakan konektor plastik.
Jeneng Cetakan kanggo Konektor ABS lan Cetakan Konektor PVC
Ukuran Produk 80x80x80mm
Katrangan Produk Konektor ABS lan Konektor PVC
Cithakan Rongga 4 growong
Ukuran Cetakan 400x500x400mm
Mesin Cocog sing Dipasang 250 Ton
Bahan Utama Cetakan: S136
Sistem Injeksi Jamur dadi balap panas / cold runner
Sistem Ejeksi Cetakan cetakan
Jam Siklus Cetakan 12 Detik
Mlaku cetakan 1M
Wektu Pengiriman 38 dina kerja
Fitur cetakan kanggo stainless steel kanggo PVC
Pipa Plastik PPR Fitting Mould
Pipa PPR khusus kanggo sistem pipa banyu,
sambungan pas karo pipa duwe 3 macem-macem jinis.
1. jinis lem.
2. jinis las.
3. jinis meneng.
Adhedhasar fungsi kasebut, kita mbagiPPR Cetakan pas pipa plastikdadi ngisor 4 macem-macem jinis.
A.norml PPRcetakan pas pipa
B. Sendiri welding PPRcetakan pas pipa.
C. PPRCetakan pas pipa plastikejeksi sing ora dikepengini.
D. logam PPR liwat cetakancetakan pas pipa.
Jeneng Cetakan kanggo PPRPipe Fitting Mould
Ukuran Produk 1 / 2â €
Keterangan Produk siku PPR
Cithakan Rongga 24 growong
Ukuran Cetakan 450x500x480mm
Mesin Cocog sing Dipasang 250 Ton
Bahan Cetakan Utama jam 718H
Sistem Injeksi Jamur
Sistem Ejeksi Jamur
Wektu Siklus Cetakan 35 Detik
Mlaku cetakan 1M
Wektu Pangiriman 40 dina apa wae
 Mould Features: Ingtechnical points for PPR cetakan pas pipa. 1. kepiye supaya tandha nyusut ora pas. 2. carane nambah kacepetan cetakan injeksi. 3. kepiye carane ngerti rongga lan intine bisa diganti. 4. yen ana bolt logam utawa inesrts perkakas.

View as  
 
<>
{Tembung kunci} khusus OEM / ODM bisa didol saka HongMei Mould. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} profesional China, kita wis nglumpukake pengalaman sing akeh lan bakal terus kerja keras. {tembung kunci} digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa tuku produk adol paling anyar kanthi rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung sampel gratis. Kita trampil ing mode lan gaya anyar sing populer. Rega sing cukup, On-time delivery mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk paling anyar lan adol saka pabrik. Kanggo info luwih lengkap, hubungi kami. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan! Kanca sing dikepengini saka kabeh lapisan masyarakat teka ing omah, nuntun lan negosiasi bisnis.