Ngarep > Produk > Cetakan presisi dhuwur

Cetakan presisi dhuwur

Cetakan presisi dhuwurumume kalebu (cetakan cangkir nganggo, cetakan kothak nedha awan kanthi tembok tipis, cetakan warna loro, cetakan medis, cetakan injeksi sing dibantu gas, lsp)
Cetakan presisi dhuwurCetakan injeksi bi
Cetakan injeksi biologis kanthi sistem rotasi nggawe cetakan produk warna loro kanthi cepet lan gampang. Mangga deleng video cetakan injeksi bi sing wis digawe. Kita duwe mesin cetakan Bi-injeksi ing bengkel sing khusus kanggo pengujian cetakan, bisa menehi layanan cetakan bi-injeksi, bisa nganggep cet sing diinvestasikan kanggo kita.
Cetakan presisi dhuwurcangkir PC bi-warna cetakan Meja pecah
HongMei Mould duwe akeh pengalaman nyusun manufaktur cetakan, njamin umur cetakan kanthi 10 juta tembakan. Sistem pendinginan sing apik. Ngontrol bobot produk sing akurat kanggo saben banyu, kita wis nggawe cetakan piso, cetakan garpu lan cetakan sendok.
Jeneng Cetakan kanggo Cithakan Meja Pakai
Ukuran Produk 16cm
Deskripsi Produk Piranti produk sendok pisau lan garpu PP, PS
Rongga Cithakan 24 + 24 growong
Ukuran Cetakan 550x550x700mm
Mesin sing Cocog 200h
Bahan Cetakan Utama S136 H13
Sistem Injeksi Cetakan 1 kanggo sistem gerbang katup
Sistem Ejeksi Jamur
Jam Siklus Cithakan 5 detik
Mlaku cetakan 3M
Wektu Pengiriman 35 dina kerja
Fitur Cetakan struktur Cithakan sing ringkes, Sistem banyu adhem sing apik, Efek sub-jinis produk sing apik, Produk kontrol bobot sing akurat

 Mould Name:Cetakan injeksi bi
Ukuran Produk Ï † 80x130mm
Deskripsi Produk kanggo loro cangkir PC warna
Rongga cetakan iku 1 + 1 growong
Ukuran Cetakan 600X500X450mm
Mesin Cocog kanggo 250Ton
Bahan Utama Cetakan: S136
Pelari Sistem Injeksi Cetakan
Sistem Ejeksi Cetakan cetakan
Wektu Siklus Cetakan 35 Detik
Mlaku cetakan 1M
Wektu Pangiriman 40 dina apa wae
Fitur cetakan minangka pengalaman hebat ing cetakan injeksi bi-cetakan kayata cetakan waos injeksi warna loro, tutup plastik cetakan warna loro, helm warna loro, cetakan injeksi warna kembar kanggo kaca, topeng utawa dolanan bayi kanthi warna-warna
Cetakan presisi dhuwurcetakan injeksi sing dibantu gas
Gas Assist injection moulding is normally applicable for components in which there are thick sections. Gas assist injection moulding is able to reduce the weight and reinform the plastic components after its molding finish. It is widely applied for gas assist injection moulding in chair mould, table mould, automotive mould and so on. Sino madecetakan injeksi sing dibantu gas annully 100sets, and own our own equipment for injection with gas assist injection moulding technology.   
Aplikasi khas cetakan injeksi Gas Mbantu:
Gas kasebut mili menyang jalur resistensi paling sithik ing bagean sing luwih kenthel ing njero interior plastik isih ana ing kahanan leleh. Tekanan cetakan cethek nganti 60%, mula bisa nyuda kekunci kunci penet supaya luwih gedhe
Panggunaan cetakan injeksi gas minangka sarana ngirim tekanan kanthi seragam sajrone nyetak. cetakan ing mesin sing luwih cilik.
Ngurangi konsumsi daya.
Nyuda nyetak stres, lan mula ningkatake stabilitas dimensi tanpa distorsi.
 Mould Name:cetakan injeksi sing dibantu gas
Ukuran Produk 500x550x850
Keterangan Produk kursi sing dibantu gas
Rongga cetakan 1 rongga
Ukuran Cetakan 1400x900x850mm
Mesin Cocog:1150Ton
Bahan Utama Jamur 2738H
Sistem Injeksi Cetakan kanggo balapan panas Yudo
Sistem Ejeksi Cetakan: Ejector pin
Cithakan Siklus Cithakan 55 detik
Running jam 1 M
Wektu Pangiriman 65 dina apa wae
Fitur cetakan kanggo cetakan injeksi sing dibantu gas, desain rotan presisi tinggi / tekstur mouldtech
Plastik Cetakan HONGMEI tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.
Luwih-luwihCetakan presisi dhuwursugeng rawuh hubungi kula kapan wae .echat: 249994163 whats App: 008615867668057

View as  
 
<>
{Tembung kunci} khusus OEM / ODM bisa didol saka HongMei Mould. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} profesional China, kita wis nglumpukake pengalaman sing akeh lan bakal terus kerja keras. {tembung kunci} digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa tuku produk adol paling anyar kanthi rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung sampel gratis. Kita trampil ing mode lan gaya anyar sing populer. Rega sing cukup, On-time delivery mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk paling anyar lan adol saka pabrik. Kanggo info luwih lengkap, hubungi kami. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan! Kanca sing dikepengini saka kabeh lapisan masyarakat teka ing omah, nuntun lan negosiasi bisnis.