Ngarep > Produk > Cetakan Peti

Cetakan Peti

HongMei Mould Plastik khususJamur Plastik Plastik, Disposable Jamur Plastik Plastik、Fruits Crate、Thinwall crate mould、Disposable Fruit Crate Mould、Foldable crate mould 
Peti buah paling larang regane kanggo peti plastik kanthi regane minimal. Solusine yaiku ngganti peti buah plastik tradisional dadi cetakan peti. Iki bisa ngirit biaya transportasi, uga ngirit biaya komponen cetakan peti plastik.
INO MOLD 4 cetakan peti rongga, cocog kanggo cetakan injeksi kanthi kecepatan tinggi, kayata ukuran peti 400 * 300 * 160mm, cetakan ing area cetakan, kacepetan injeksi bisa nyedhaki 25 detik. Cetakan peti roti, cetakan peti sayuran lan sapanunggalane.
Woh-wohan peti
Jeneng CetakanJamur Plastik Plastik
Ukuran Produk 400x300x160mm
Deskripsi Produk Peti Woh Plastik
Cetakan Rongga 1-4 1-4 kabeh umume, gumantung karo kabutuhan sampeyan
Ukuran Cetakan 1520x1202x850mm
Mesin sing Cocog 8¼T-1200T
Bahan Utama Cetakan MOLDMAX Tembaga Beryllium + DIN 1.2311
Sistem Injeksi Jamur 16 nozel panas kanthi gerbang titik
Sistem Ejeksi Jamur Plate Stripper
Wektu Siklus Cetakan 15 Detik - 40 Detik
Mlaku jamur 5000K. Otomatisitas lengkap.
Wektu Pengiriman 35-45 dina kerja
Fitur cetakan Kasedhiya struktur cetakan peti klasik sing diwasa banget, Aplikasi Tembaga Beryllium nyebabake efek pendinginan sing paling apik, balapan panas, desain sistem filter profesional, cocog kanggo produksi injeksi bahan daur ulang kanthi kecepatan tinggi.
Cetakan peti Thinwall kanggo cetakan peti sing bisa digunakake, solusi cetakan kanthi kecepatan tinggicetakan peti plastik sing bisa digunakakeana ing kasunyatan liyane. Pelari panas lengkap kayata papat nganti enem tips kanggo injeksi peti plastik kanthi cepet, uga cepet kanggo gerakan paralel sistem geser peti kanthi inti inti ing mesin cetak peti.
Peti sing bisa dienggo bisa macem-macem wujud, kayata bentuk peti solid, kanthi 30% buah tradisional lan peti sayuran, uga bisa dilipatCetakan peti plastik, bisa digawe saka solusi cetakan tumpukan sing uga bisa mbukak wektu siklus dobel lan tekan 4 kali.
Cetakan peti sing bisa dilipat ngirit jumlah karyawan, bahan cetakan injeksi, kekuwatan cetakan lsp. Kita nggunakake teknologi sorot kanggo gawe marem kabeh panjaluk klien, nggawe permukaan peti sing bisa dilipat luwih akeh cahya lan luwih akeh kekuwatan lan produktivitas sing dhuwur.
LipatJamur Plastik Plastik
Sistem cetakan peti bisa dilipat kanthi layanan rekayasa cetakan, HongMei Mould nawakake solusi cetakan kanthi kecepatan tinggi kanggo nambah kapasitas produksi, supaya para pelanggan dadi luwih utama.
Woh Sekali DipakaiJamur Plastik Plastik 
Plastik Cetakan HONGMEI tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.
luwih MurahJamur Plastik PlastikSugeng rawuh hubungi kula kapan wae .echat: 249994163 whats App: 008615867668057
View as  
 
Jamur Plastik Turnover Box

Jamur Plastik Turnover Box

HongMei Mould cetakan kothak turnover plastik khusus sing disesuaikan, pemasok cetakan, cetakan, injeksi lengkap layanan China.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Cetakan Peti multi-growong

Cetakan Peti multi-growong

Plastik Cetakan HongMei khusus kanggo desain lan nggawe macem-macem cetakan peti plastik kanggo pelanggan internasional. Kalebu: cetakan peti industri plastik, cetakan peti pertanian plastik, cetakan peti transportasi plastik, cetakan peti multi-growong.

Maca liyaneKirim Enquiry
Lipat Crate Cetakan

Lipat Crate Cetakan

Sistem cetakan peti bisa dilipat karo layanan rekayasa cetakan, HongMei Mould Plastik nawakake solusi cetakan kecepatan tinggi kanggo nambah kapasitas produksi, supaya para pelanggan dadi luwih utama.
Cetakan peti sing bisa dilipat ngirit jumlah karyawan, bahan cetakan injeksi, kekuwatan cetakan lsp. Kita nggunakake teknologi sorot kanggo gawe marem kabeh panjaluk klien, nggawe permukaan peti sing bisa dilipat luwih akeh cahya lan luwih akeh kekuwatan lan produktivitas sing dhuwur.
Kita nggawe peti sing bisa dilipat kanthi desain paling anyar ing wektu siklus 12seconds kanggo peti lipat nganggo 500x300x120mm peti lan peti 400x300x160mm.

Maca liyaneKirim Enquiry
Botol Cetakan Cetakan

Botol Cetakan Cetakan

Inovasi paling anyar kanggo desain cetakan peti botol, cetakan peti botol kanthi ejeksi otomatis, aplikasi moldmax kanggo peti botol kecepatan tinggi, cetakan peti peti.

Maca liyaneKirim Enquiry
Jamur Plastik Plastik

Jamur Plastik Plastik

HongMei Mould Plastik minangka produsen cetakan peti plastik ing China, khusus kanggo pabrik lan desain lan macem-macem cetakan peti plastik kanggo pelanggan internasional.

Maca liyaneKirim Enquiry
Alat Kothak Cetakan

Alat Kothak Cetakan

Pemasok kualitas cetakan kothak alat China, yen sampeyan butuh cetakan kothak alat plastik, hubungi kami. HongMei Plastik Cetakan bakal nyedhiyakake solusi kothak piranti kanthi rinci lan kuotasi paling apik.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
{Tembung kunci} khusus OEM / ODM bisa didol saka HongMei Mould. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} profesional China, kita wis nglumpukake pengalaman sing akeh lan bakal terus kerja keras. {tembung kunci} digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa tuku produk adol paling anyar kanthi rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung sampel gratis. Kita trampil ing mode lan gaya anyar sing populer. Rega sing cukup, On-time delivery mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk paling anyar lan adol saka pabrik. Kanggo info luwih lengkap, hubungi kami. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan! Kanca sing dikepengini saka kabeh lapisan masyarakat teka ing omah, nuntun lan negosiasi bisnis.