Produk

Perusahaan kami didegaké ing 2014, 2017 ngganti Taizhou HongMei Mould Plsatic Co., Ltd., dununge ing Distrik Huangyan, â € œdominasi cetakanâ sing apik ing Provinsi Zhejiang, China. Produsen khusus kanggo produksi cetakan pipa, cetakan injeksi plastik, cetakan peralatan rumah tangga cilik lan nyedhiyakake layanan mandheg kanggo proses produk cetakan separo. Kita duwe layanan sing apik, pangiriman cepet, jaminan kualitas, teknologi sing apik lan pengalaman sing sugih. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan! Kanca sing dikepengini saka kabeh lapisan masyarakat teka ing omah, nuntun lan negosiasi bisnis.
View as  
 
Tissue Box Mould

Tissue Box Mould

HongMei Mould cetakan kothak jaringan khusus sing disesuaikan, pemasok cetakan, cetakan, injeksi lengkap layanan China.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Lempengan Bathtub Lipat

Lempengan Bathtub Lipat

HongMei Mould cetakan bathtub lipat khusus sing disesuaikan, pemasok cetakan, cetakan, injeksi lengkap layanan China.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Jamur Obat

Jamur Obat

HongMei Mould cetakan kothak obat khusus sing disesuaikan, pemasok cetakan, cetakan, injeksi lengkap layanan China.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Cangkir sikat gigi lan cetakan kothak

Cangkir sikat gigi lan cetakan kothak

HongMei Mould profesional sikat cangkir sikat gigi lan cetakan kothak, pemasok cetakan China, cetakan, injeksi lengkap layanan.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
File Cetakan

File Cetakan

HongMei Mould Profesional cetakan rak file sing disesuaikan, pemasok cetakan China, cetakan, injeksi lengkap.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Bumbu Bisa Lan Cetakan Kothak Gigi

Bumbu Bisa Lan Cetakan Kothak Gigi

HongMei Mould bumbu khusus sing bisa disesuaikan lan cetakan kotak tusuk gigi, pemasok cetakan China, cetakan, injeksi lengkap layanan.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry