Sorotan Teknis


Kita nyedhiyakake macem-macem teknologi pangolahan, nganti limang sumbu.

Piranti lunak iki cocog kanggo kabeh program 2D, 3D lan limang sumbu.

Mesin kasebut dilengkapi alat pangowahi alat otomatis lan alat kalibrasi laser.

Pusat mesin kanthi kecepatan dhuwur dilengkapi fungsi deteksi otomatis saka workpiece ing mesin.

 

Mesin

Hongmei nyetak tim teknis sing kuat

Kita nyedhiyakake macem-macem teknologi pangolahan, nganti limang sumbu.

Piranti lunak iki cocog kanggo kabeh program 2D, 3D lan limang sumbu.

Mesin kasebut dilengkapi alat pangowahi alat otomatis lan alat kalibrasi laser.

Pusat mesin kanthi kecepatan dhuwur dilengkapi fungsi deteksi otomatis saka workpiece ing mesin.

Kontrol kualitas proses:

Kita ngontrol ukuran kanthi ketat, saben bagean sawise diproses miturut inspeksi desain cetakan, lan ngontrol toleransi. Saben bagean mung bisa diproses sawise nggayuh standar. Sadurunge panggilingan NC, kabeh program kudu diowahi kanthi ketat. Sawise rampung, kita bakal nyoba akurasi saben bagean nganggo CMM. Kita duwe akeh tes: teknologi pangolahan profesional lan pelatihan pemeliharaan mesin; inspeksi workpiece awake dhewe lan panriman departemen kualitas; sistem lembur lan sistem kontrol perkakas sing cukup.


Desain Produk

Pelanggan langsung ngirim gambar produk utawa nggambar gambar produk. Miturut conto, kita ngirim gambar produk menyang pelanggan kanggo konfirmasi. Sawise gambar produk dikonfirmasi, kita miwiti ngrancang cetakan, lan banjur

Kirim gambar mati menyang pelanggan kanggo konfirmasi

Tes desain produk:

Apa cetakan plastik Hongmei utawa desain produk sing diwenehake dening para pelanggan, kayata proses cetakan plastik, operasi struktur cetakan plastik, kemungkinan komponen sing gegandhengan, bakal nganakake analisis lan inspeksi lengkap. Iki bisa nyingkiri karya cetakan lan biaya kanthi efektif amarga cacat desain produk. Kita yakin: ing desain produk, luangake 10 menit maneh, kanggo produksi cetakan bisa ngirit sewulan.