Ngarep > Produk > Cetakan Plastik Kluwarga

Cetakan Plastik Kluwarga

Hongmei cetakan khusus ingCetakan Plastik Kluwarga, kustomisasi profesi lan pangembangan macem-macem produk plastik, kabutuhan saben dina lan produk kluwarga, kalebu Kranjang Plastik Mouldã € Laci Plastik Mouldã € Kranjang Plastik € saben dina Gunakake Cetakan Bin Sampah \ Cetakan Kotak Plastik lan liya-liyane.
Kanggocetakan plastik rumah tangga, cetakan kranjang nutupi kisaran amba. Kayata cetakan kranjang umbah-umbah plastik, cetakan kranjang piknik utawa cetakan kranjang plastik kanggo bayi. Pasar Eropa nambah amarga nawakake kranjang plastik, kranjang umbah-umbah kanthi desain rotan lan liya-liyane. Cetakan kranjang umbah-umbah warna-warni uga cetakan presisi sing dhuwur banget. HONGMEI Mould bisa menehi injeksi kualitas paling dhuwur lan kecepatan tinggi, macem-macem cetakan kranjang macem-macem.
HongMei Mould isih nggawe cetakan sampah kanggo aplikasi ing omah, pupuk cetakan sampah. Kita duwe cetakan sampah plastik padel bin, wadhah swang ndhuwur, tong sampah plastik mbukak otomatis lan sapanunggalane. HongMei wis nggawe desain model kanggo cetakan plastik plastik rumah tangga.
Plastik rumah tangga Cetakan Bayi
Cetakan bayi, kayata kursi bayi, cetakan tray bayi, cetakan basin plastik. Kabeh cetakan dolanan Plastik uga kalebu cetakan plastik kubik, cetakan dolanan konektor plastik lan liya-liyane.
Kanthi mesin cnc tooling kacepetan tinggi presisi tinggi, kabeh cetakan dolanan bayi bisa entuk cetakan pamisah cetakan kudu sampurna lan warna-warni. Lan iki uga panjaluk kanthi presisi perkakas sing apik lan teknologi pangowahan warna pelari sing apik, analisis baris pamisahan lan liya-liyane.
Sino Mould wis nyiyapake standar perkakas dhewe khusus kanggo cetakan panggunaan Bayi, saka perbaikan desain lan analisis ramalan, solusi titik injeksi aliran cetakan lan alat perkakas cetakan panggunaan bayi lan liya-liyane. Cetakan panggunaan bayi uga digawe kanthi stainless steel kanggo nggawe cetakan injeksi, pelari panas lengkap kanggo nggawe titik tembakan injeksi minimal.
HongMei Plum Laci plastik Rumah Tangga
Laci plastik sing dirancang kanthi macem-macem jinis cetakan laci plastik sing beda-beda lan beda-beda. cetakan laci plastik, cetakan laci kanthi desain lan bentuk panyimpenan sing beda, cetakan kabinet plastik.
Kanggo cetakan laci plastik, HongMei nggawe macem-macem cetakan laci plastik wiwit saben dina cetakan laci plastik nganti cetakan laci plastik ukuran gedhe. kita nggawe tutup ndhuwur 2 growong kanthi sistem runner panas, cetakan laci plastik uga 2 rongga lan cetakan pigura 2 rongga, kanggo sikil utawa set roda, kita nggawe 8 growong nganti 16 growong, umume cetakan laci plastik kita dikirim menyang Italia, Prancis, Israel, Turki. Sugeng sampeyan hubungi kita kapan wae.

80L cetakan kranjang plastik
KanggoCetakan Plastik Kluwarga, cetakan kranjang nutupi kisaran amba. Kayata cetakan kranjang umbah-umbah plastik, cetakan kranjang piknik utawa cetakan kranjang plastik kanggo bayi. Pasar Eropa nambah amarga nawakake kranjang plastik, kranjang umbah-umbah kanthi desain rotan lan liya-liyane. Cetakan kranjang umbah-umbah warna-warni uga cetakan presisi sing dhuwur banget. HongMei Mould bisa menehi injeksi kualitas paling dhuwur lan kecepatan tinggi, macem-macem rong cetakan kranjang.
1. kanthi otomatis
2. cocog kanggo injeksi kecepatan tinggi.
3. umur cetakan dawa.
Jeneng cetakan 80L kranjang plastik 80 € saben dinan Gunakake Bin Mouldã € bak plastik plastik mouldã € Baby Use Mouldã € Laci Plastik Mouldã € Cetakan kothak plastik
Ukuran Produk 80L Kranjang Plastik Kanggo € Plastik Plastik Rumah Tangga Gunakake Mouldã € Laci Plastik Mouldã € Plastik Plastik Plancongan € Saben Dina Guna Sampah Bin Sampah \ Cetakan Plastik Plastik lan sapiturute.
Kanggocetakan plastik rumah tangga, cetakan kranjang nutupi kisaran amba. Kayata cetakan kranjang umbah-umbah plastik, cetakan kranjang piknik utawa cetakan kranjang plastik kanggo bayi. Pasar Eropa nambah amarga nawakake kranjang plastik, kranjang umbah-umbah kanthi desain rotan lan liya-liyane. Cetakan kranjang umbah-umbah warna-warni uga cetakan presisi sing dhuwur banget. HONGMEI Mould bisa menehi injeksi kualitas paling dhuwur lan kecepatan tinggi, macem-macem cetakan kranjang macem-macem.
HongMei Mould isih nggawe cetakan sampah kanggo aplikasi ing omah, pupuk cetakan sampah. Kita duwe cetakan sampah plastik padel bin, wadhah swang ndhuwur, tong sampah plastik mbukak otomatis lan sapanunggalane. HongMei wis ngrancang desain model kanggo Plastik Cetakan Bin Rumah Tangga.
HongMei Plastik Laci Cetakan
Laci plastik sing dirancang kanthi macem-macem jinis cetakan laci plastik sing beda-beda lan beda-beda. cetakan laci plastik, cetakan laci kanthi desain lan bentuk panyimpenan sing beda, cetakan kabinet plastik.
Kanggo cetakan laci plastik, HongMei nggawe macem-macem cetakan laci plastik wiwit saben dina cetakan laci plastik nganti cetakan laci plastik ukuran gedhe. kita nggawe tutup ndhuwur 2 growong kanthi sistem runner panas, cetakan laci plastik uga 2 rongga lan cetakan pigura 2 rongga, kanggo sikil utawa set roda, kita nggawe 8 growong nganti 16 growong, umume cetakan laci plastik kita dikirim menyang Italia, Prancis, Israel, Turki. Sugeng hubungi sampeyan sawayah-wayah
80L cetakan kranjang
Kanggocetakan plastik rumah tangga, cetakan kranjang nutupi kisaran amba. Kayata cetakan kranjang umbah-umbah plastik, cetakan kranjang piknik utawa cetakan kranjang plastik kanggo bayi. Pasar Eropa nambah amarga nawakake kranjang plastik, kranjang umbah-umbah kanthi desain rotan lan liya-liyane. Cetakan kranjang umbah-umbah warna-warni uga cetakan presisi sing dhuwur banget. HongMei Mould bisa menehi injeksi kualitas paling dhuwur lan kecepatan tinggi, macem-macem rong cetakan Kranjang Plastik Rumah Tangga.
1. kanthi otomatis
2. cocog kanggo injeksi kecepatan tinggi.
3. umur cetakan dawa.
Jeneng cetakan 80L kranjang saben dinan € Digunakake Sampah Bin Mouldã € tuba € Baby Use Mouldã € Laci Plastik Mouldã € Cetakan kothak plastik
Ukuran Produk 80Lã € 500x450x620mmã € 300x150x300mmã € 800x800x980mm
Deskripsi Produk
Rongga Cithakan 1 growong-4cavity, gumantung saka kabutuhan custmer
Ukuran Cetakan 800x800x980mm
Mesin sing Cocog 450 450- 1150T
Bahan Cetakan Utama P20 718HH H13 S136 2738
Sistem Injeksi Cetakan 1 gerbang titik-titik
Sistem Ejeksi Jamur Plate Stripper saka sisih injeksi
Cithakan Siklus Cetakan15- 30 Detik
Running Moulding 800K
Wektu Pengiriman 35 dina kerja
Fitur Cetakan Otomatisitas cetakan struktur Sederhana, sistem pendinginan sing apik, integrator Minyak lan banyu luwih trep kanggo aplikasi lan operasi. Liwat cetakan injeksi cetakan, rong solusi cetakan produk warna. umume cetakan laci plastik Rumah Tangga dikirim menyang Italia, Prancis, Israel, kita minangka salah siji cetakan laci plastik utama lan macem-macem pemasok cetakan panggunaan saben dina liyane kanggo Keter, Mazzei Plastique lan pembantu Karet. Otomatis cetakan struktur Sederhana, sistem pendinginan sing apik , Integrator Minyak lan banyu luwih trep kanggo aplikasi lan operasi. Otomatisitas cetakan struktur sing ringkes, sistem pendingin sing apik, integrator Minyak lan banyu luwih trep kanggo aplikasi lan operasi. Umume cetakan plastik dikirim menyang Italia, Prancis, Israel Turki, luwih cetakan laci plastik rumah tangga sing murah, hubungi kita kapan wae.

View as  
 
Tissue Box Mould

Tissue Box Mould

HongMei Mould cetakan kothak jaringan khusus sing disesuaikan, pemasok cetakan, cetakan, injeksi lengkap layanan China.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Lempengan Bathtub Lipat

Lempengan Bathtub Lipat

HongMei Mould cetakan bathtub lipat khusus sing disesuaikan, pemasok cetakan, cetakan, injeksi lengkap layanan China.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Jamur Obat

Jamur Obat

HongMei Mould cetakan kothak obat khusus sing disesuaikan, pemasok cetakan, cetakan, injeksi lengkap layanan China.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Cangkir sikat gigi lan cetakan kothak

Cangkir sikat gigi lan cetakan kothak

HongMei Mould profesional sikat cangkir sikat gigi lan cetakan kothak, pemasok cetakan China, cetakan, injeksi lengkap layanan.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
File Cetakan

File Cetakan

HongMei Mould Profesional cetakan rak file sing disesuaikan, pemasok cetakan China, cetakan, injeksi lengkap.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Bumbu Bisa Lan Cetakan Kothak Gigi

Bumbu Bisa Lan Cetakan Kothak Gigi

HongMei Mould bumbu khusus sing bisa disesuaikan lan cetakan kotak tusuk gigi, pemasok cetakan China, cetakan, injeksi lengkap layanan.
Hotline layanan 24 jam: Apa App0086-15867668057 Wechat: 249994163
Sugeng takon lan ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!
Plastik Cetakan HongMei tundhuk karo pandhuan pangembangan lan pabrikan "kacepetan dhuwur, akurasi, efisiensi, perlindungan lingkungan, lan konsumsi sithik" kanggo nambah efisiensi produksi, nyuda biaya, lan nggawe mupangat ekonomi lan nilai kanggo para pelanggan.

Maca liyaneKirim Enquiry
{Tembung kunci} khusus OEM / ODM bisa didol saka HongMei Mould. Minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} profesional China, kita wis nglumpukake pengalaman sing akeh lan bakal terus kerja keras. {tembung kunci} digawe ing China ora mung kualitas dhuwur, nanging uga murah. Sampeyan bisa tuku produk adol paling anyar kanthi rega murah. Kajaba iku, kita uga ndhukung sampel gratis. Kita trampil ing mode lan gaya anyar sing populer. Rega sing cukup, On-time delivery mesthi dadi prinsip kita. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk paling anyar lan adol saka pabrik. Kanggo info luwih lengkap, hubungi kami. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan! Kanca sing dikepengini saka kabeh lapisan masyarakat teka ing omah, nuntun lan negosiasi bisnis.